Andromeda pc
Korpa 0
Nalog

Dostava

NE BRINITE: DOSTAVLJAMO SVE VAŠE KUPOVINE!

Želimo da uštedimo vaše vrijeme i novac. Zato se trudimo da imamo odličnu ponudu, redovne akcijske popuste i organizovanu dostavu proizvoda radi vašeg što većeg komfora.

 

Dostavu robe za naše kupce organizujemo putem kurirske službe.

 

Za većinu sitnijih proizvoda, u toku naručivanja proizvoda, troškovi dostave biće odmah prikazani.

 

Za pošiljke specifične robe, većih gabarita i težine, cijena dostave biće unaprijed provjerena sa kurirskom službom, a kupac obaviješten prije same potvrde narudžbe.

 

S obzirom na prirodu našeg asortimana, svaka potvrđena narudžba biće dostavljena na adresu kupca u roku od 2 dana, a najdalje nakon 5 radnih dana. U slučaju vanrednih oklonosti, kupac će biti obaviješten o eventualnom kašnjenju pošiljke.

 

U slučaju da kupac stanuje u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robu dostavi do ulaza u zgradu, a kupac je odgovoran za preuzimanje i prenos pošiljke do svog stana.

 

Kurirska služba će pokušati da izvrši dostavu dva puta. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspije da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, pošiljka će biti vraćena u naš magacin. Ako je u pitanju narudžba koja je plaćena unaprijed, karticom banke, kupcu će biti vraćen novac,umanjen za cijenu kurirske usluge (prevoz od/do).

 

Prije predaje proizvoda kurirskoj službi, naši zaposleni će detaljno provjeriti robu i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti upakovana tako da se sprječava njeno oštećenje u prevozu.

 

Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna fizička oštećenja odmah uloži prigovor licu koje vrši isporuku, ili „AC“ doo na info ili reklamacije @andromedapc.me a najdalje do kraja istog dana kada je roba preuzeta od strane kurira.

 

Kupac je dužan potpisati jedan primjerak računa. Kurir može tražiti da se potpiše i dostavnica, kao dokument kurirske službe koji potvrđuje da je pošiljka uručena.

 

Ukoliko porudžbinu želite preuzeti lično i tom prilikom platiti račun, to možete učiniti u našem objektu u ulici V Proleterske br.2 u Nikšiću, radnim danom od 09 do 21 čas. Potrebno je da prethodno sačekate potvrdu od našeg zaposlenog, da je vaša narudžba spremna za preuzimanje.

 

 

Copyrights: andromedapc.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
069 77 77 93 Nalog
Pozovite +38269777793