Andromeda pc
Korpa 0
Nalog

Način plaćanja

Dopao vam se naš asortiman i želite kupiti neki od naših proizvoda? Hvala!

Kada naručujete proizvode putem naše internet prodavnice i želite dostavu na kućnu adresu, nudimo vam nekoliko načina plaćanja vaše narudžbe.

Narudžbe kreirane putem naše internet prodavnice, za koje je odabrana opcija dostave na kućnu adresu, mogu biti plaćene karticom banke ili pouzećem. Proces plaćanja karticama odvija se preko kanala CKB banke i WS Pay sistema. Prilikom plaćanja, kupac treba da unese svoje podatke, vrstu i broj platne kartice, rok do koga je ona validna, kao i sigurnosni kod sa njene poleđine.

 

U slučaju plaćanja pouzećem, kupac predaje gotovinu kuriru i dužan je potpisati jedan primjerak računa. Kurir može tražiti da se potpiše i dostavnica, kao dokument kurirske službe koji potvrđuje da je pošiljka uručena.

 

Ukoliko porudžbinu želite preuzeti lično i tom prilikom platiti račun, to možete učiniti u našem objektu u ulici V Proleterske br.2 u Nikšiću, radnim danom od 09 do 21 čas. Potrebno je da prethodno sačekate potvrdu od našeg zaposlenog, da je vaša narudžba spremna za preuzimanje.

Copyrights: andromedapc.me
Developed by: ProStudio.me
Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
069 77 77 93 Nalog
Pozovite +38269777793